Advertisements

Super Chaos from Serbia to Italy

Eén van de meest bizarre overkop attracties we kennen. De Super Chaos die we onlangs nog te Serbia zagen is sinds dit jaar verkocht naar Italië. De Servische eigenaar Zoran Koratac van de Super Chaos zal nu met een autoscooter op de kermissen daar te zien zijn. Welke Italiaanse eigenaar de Super Chaos heeft gekocht is voorlopig nog niet bekend

One of the most bizarre over head attractions we know. The Super Chaos that we recently saw in Serbia has been sold to Italy since this year. The Serbian owner Zoran Koratac of the Super Chaos will now be seen there with a motor scooter at the fairs. It is not yet known which Italian owner has bought the Super Chaos

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: