Tivoli “Tumbler / Star Blaster”

Een thrillride waar heel weinig informatie over bekend is, namelijk de Tumbler / Star Blaster van de attractiebouwer Tivoli, beter bekend van oa de Techno Power & Exciter. Deze overkop attractie gelijkt wat een reuzenrad met booster gondels. Meer info over deze aparte attractie is welkom

A thrillride about which very little information is known, namely the Tumbler / Star Blaster from the attraction builder Tivoli, better known from the Techno Power & Exciter and others. This over head attraction resembles a Ferris wheel with booster gondolas. More info about this special attraction is welcome

De Exciter (Warp 10) van Tivoli

De Techno Power (Remix)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: