Advertisements

142m Height Star Flyer for Skyline Park

Werelds grootste starflyer, vermoedelijk van de bouwer Funtime zal maar liefst 142m hoog worden. Het record met 137m staat momenteel nog op de Star Flyer die aan de International Drive te Orlando gelegen ligt. Deze nieuwe komt in het Duitse Skyline park, de eigenaars van dit park (L√∂wenthal) zijn dan ook geen wildvreemde in het kermiswereldje, zo hebben ze oa ook de Wildwasserbahn 3 & Wild ‘n Wet op de kermissen te Duitsland gehad die nu ook tevens in het Skyline Park te vinden zijn

The world’s largest starflyer, presumably from the builder Funtime will be no less than 142m high. The record with 137m is currently still on the Star Flyer which is located on International Drive in Orlando. This new one comes in the German Skyline park, the owners of this park (L√∂wenthal) are therefore no strangers in the fairground world, so they also had the Wildwasserbahn 3 & Wild ‘n Wet on the fairgrounds in Germany which now also in the Skyline Park to be found

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: