2nd largest fair in the world has started again

Sinds vorig weekend kan men terug de grootste kermis van Mexico bezoeken. Met 6,5 miljoen mensen is Feria de Leon een heel drukke bezochte kermis, die zich van kaliber een beetje met de oktoberfest van München kan mee vergelijken. De mix van attracties met muziekoptredens en diverse vermakelijkheden is een unieke ervaring die je als kermisfan eens in je leven moet meemaken. Funfair Worldwide was in 2015 ter plekke, toen had de Mega King Tower (ex-Zinnecker) de première. Tevens is dit na München de 2de grootste kermis van de wereld. Deze mega kermis loopt nog tot 4 februari 2020

Since last weekend you can visit the largest fair in Mexico again. With 6.5 million people, Feria de Leon is a very busy funfair that can compare a bit with the Octoberfest of Munich. The mix of attractions with music performances and various entertainments is a unique experience that you, as a fairground fan, must experience once in a lifetime. Funfair Worldwide was on site in 2015, when the Mega King Tower (ex-Zinnecker) had its premiere. It is also the second largest fun fair in the world after Munich. This mega funfair runs until February 4, 2020

Feria de Leon 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: