New “Rock & Roll” for Germany 2020

Duitsland krijgt in 2020 een nieuwe KMG “X-Drive” attractie onder de directie van de exploitant Deinert. Deze sensationele thrillride is sinds 2019 al op de Nederlandse kermissen terug te vinden, nu krijgt ook Duitsland deze attractie in hun aanbod. Waar de première zal plaatsvinden is nog niet bekend. Deze zal door het leven gaan als de Rock & Roll

Germany will have a new KMG “X-Drive” attraction in 2020 under the management of the Deinert operator. This sensational thrillride has been available at the Dutch fairs since 2019, now Germany is also getting this attraction in their range. It is not yet known where the premiere will take place. This will go through life as the Rock & Roll

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: