New for Germany 2020 “Pandora”

Duitsland mag dit jaar de “Pandora” verwachten op de kermis. Momenteel is er nog heel weinig over geweten wat voor een zaak het zal worden, alvast ziet de flyer er zeer belovend uit. De attractie gaat in leven onder de directie van Denies – Kipp. Voorheen hadden ze oa de KMG Inversion “Flash” onder hun. Of men deze nog heeft is niet bekend

Germany can expect the “Pandora” at the fair this year. At the moment very little is known about what kind of case it will be, the flyer looks very promising. The attraction comes alive under the management of Denies – Kipp. Previously they had oa the KMG Inversion “Flash” among them. Whether one still has this is not known

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: