Valencia Fair is taking action due to heavy storm

De kermis in Valencia (Spanje) die nu bezig is maakt zich schrap voor de uitzonderlijke zware storm die eraan zit te komen, tot wel golven van 8meter hoog en rukwinden rond de 120km/u verwachten ze zich aan het ergste, ook de hevige regen, wel 150liter per vierkante meter zit de schrik er alvast erg in. Het is de ergste storm sinds 2007. Noodmaatregelen zijn genomen en volgens bronnen zijn bepaalde attracties vroegtijdig afgebroken. Beter voorkomen dan genezen. We wensen alvast veel sterkte toe aan onze Spaanse collegas

The fair in Valencia (Spain) that is currently underway is bracing itself for the extraordinary heavy storm that is coming, up to waves of 8 meters high and gusts around 120 km / h they expect the worst, also the heavy rain, as much as 150 liters per square meter is a shock. It is the worst storm since 2007. Emergency measures have been taken and, according to sources, certain attractions have been demolished prematurely. Prevention is better than cure. We wish a lot of strength to our Spanish colleagues

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: