“Misère” back after 20 years

Eén van de meest bizarre thrillrides die er is, de “Misère” komt terug na meer dan 20 jaar op de kermis in Frankrijk. Deze attractie die door de Spaanse firma “Teproyel S.L – Zaragoza” gebouwd is, is dan ook wel iets bizars en uniek in zijn soort. Deze attractie heeft voordoen maar een heel kort leven gekend, sinds 1997 was deze van het toneel verdwenen

We kijken ernaar uit om het opnieuw te zien verschijnen

One of the most bizarre thrillrides there is, the “Misère” returns after more than 20 years at the fair in France. This attraction, built by the Spanish firm “Teproyel S.L – Zaragoza”, is therefore something bizarre and unique of its kind. This attraction has occurred only for a very short life, since 1997 it had disappeared from the scene

We look forward to seeing it appear again

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: