Premiere “Airborne” in Tilburg 2020

De 65m hoge “Airborne” van de Nederlandse exploitant “Willy Ordelman” maakt zijn premiére op de Tilburge kermis 2020. De stad Tilburg, die tevens de grootste kermis van de Benelux bezit is fier om deze attractie als primeur binnen te halen. Deze inmense attractie is ontwikkeld door de Nederlandse bouwer “KMG”. Deze bezit 2×16 zitplaatsen en gaat zo 65m hoog aan een snelheid van 120m per uur. Dit type attractie heet de “Speed 32”
De Tilburgse kermis is er van 17 juli tot 26 juli 2020

The 65m high “Airborne” of the Dutch operator “Willy Ordelman” makes its premiere at the Tilburge fair in 2020. The city of Tilburg, which also owns the largest fair in the Benelux, is proud to win this attraction as a scoop. This massive attraction was developed by the Dutch builder “KMG”. It has 2×16 seats and goes 65m high at a speed of 120m per hour. This type of attraction it the “Speed ​​32” The Tilburg fair is from July 17 to July 26, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: