Disappeared fairground amusement park “Taing Heng Se”

Taing Heng Se, een klein kermis pretparkje gelegen in de stad Battambang (Cambodja) Dit parkje was meer een groot restaurant met een openluchtzwembad, en had ook wat diverse attracties van de Viƫtnamese bouwer Sau Con onder andere een Rollercoaster, Ufo Frisbee achtige en een Hully Gully achtige, zo ook een soort van kleine Nessy schommelboot. Verder was er ook een plas water in het park, waarbij men een liefdesbrug van hadden gemaakt. Hoewel het kermis parkje klein was, was dit wel een aangename plaats. Het was actief vanaf 2012 tot 2018

Taing Heng Se, a small funfair amusement park located in the city of Battambang (Cambodia). This park was more like a large restaurant with an outdoor swimming pool, and also had some attractions of the Vietnamese builder Sau Con including a Rollercoaster, Ufo Frisbee type and a Hully Gully like, so kind of a little Nessy rocking boat. There was also a puddle of water in the park, where they had made a love bridge. Although the fairground was small, this was a pleasant place. It was active from 2012 to 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: