Advertisements

Toboggan Coaster back in 2020

Goed nieuws voor de achtbaanfanaten, de “Tobogann Coaster” die eind vorig jaar zwaar beschadigd werd door een verkeersongeval keert terug op de kermis. Intussen zijn de Franse exploitanten druk bezig om deze te laten herstellen. We zijn dan ook blij dat deze klassieker van de Amerikaanse attractie bouwer “Chance Rides” terug zal keren op de Franse kermissen. Het is dan ook slechts de enigste van deze soort attractie je nog in Europa kunt vinden

Good news for the roller coaster enthusiasts, the “Tobogann Coaster” which was badly damaged at the end of last year due to a traffic accident, returns to the fair. In the meantime, French operators are busy repairing them. We are therefore happy that this classic from the American attraction builder “Chance Rides” will return to the French fairs. It is therefore only the only of this kind of attraction you can find in Europe

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: