Advertisements

Première "Techno Power" @ St-Truiden

Op de carnavalskermis te St-Truiden beleefd de “Techno Power” van de exploitant Steve Stappers zijn première. Deze originele attractie is gebouwd door “Tivoli” Om welke “Techno Power” het precies gaat is nog niet bekend

De Carnavalskermis van Sint-Truiden heeft dit jaar plaats van 21 februari 2020 tot 27 februari 2020

At the carnival fair in St-Truiden the “Techno Power” of the operator Steve Stappers is premiering. This attraction was built by “Tivoli” and has the brand name “Remix” The exact “Techno Power” is not yet known The Carnival Fair of Sint-Truiden takes place this year from 21 February 2020 to 27 February 2020.

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: