Chaos in “Las Vegas”

"Las Vegas" in the Netherlands

De “KMG” afterburner “Chaos” van de Nederlandse exploitant “Van der Weert” krijgt er dit jaar wat theming bij. Nieuwe borden met thema “Las Vegas” zullen de attractie naar een hoger niveau brengen. We kijken er ook naar uit om deze schommel binnenkort terug op de kermis te zien verschijnen.

Volg de nieuwste updates op de Chaos facebookpagina

The “KMG” afterburner “Chaos” from the Dutch operator “Van der Weert” is getting some theming this year. New signs with the theme Las Vegas will take the attraction to a higher level. We are also looking forward to seeing this swing appear at the fair soon. Follow the latest updates on the Chaos facebook page

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: