New “Huss” Break Dance UK

Van "Coney Islands" naar de Engelse kermissen

In de UK mag men dit jaar een echte Huss Break Dance op de kermis verwachten. Dit exemplaar komt uit “Coney Island” en gaat vanaf 2020 onder de vleugels van de exploitant “William Houghton” Intussen is men druk bezig om van deze Huss ride een pareltje van te maken. Waar deze in primeur gaat is nog niet volledig duidelijk

Volg de laatste updates op de facebookpagina “Break Dance Uk

From "Coney Island" to the UK Fairgrounds

In the UK one can expect a real Huss Break Dance at the fair this year. This specimen comes from “Coney Island” and goes from 2020 under the wings of the operator “William Houghton” In the meantime they are busy making this Huss ride a pearl. It is not entirely clear where this will be the first

Pictures by “Break Dance Uk”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: