Advertisements

“Turbine” eye-catcher in Aalst (Belgium) 2020

Vele nieuwe attracties te Aalst 2020

De 62m hoge “Turbine” van de Belgische exploitant “Heyblom” maakt zijn opwachting op de kermis van Aalst 2020. Ook onder voorbehoud staat de “Gravitron” op de lijst. Verder is er het onduidelijk welke “Break Dance” we gaan verwachten dit jaar te Aalst.

Nieuw en zeker zijn de AS. Top Cars (Verfaillie), Beach Party (Lampaert), Mambo (Hendrickx), Turbine (Heyblom), Walking Dead (Dewingaerden)

Deze kermis begint op 14/02 en eindigt op 1/03/2020

Many new attractions in Aalst 2020

The 62m high “Turbine” from the Belgian operator “Heyblom” makes its appearance at the Aalst 2020 fair. The “Gravitron” is also on the list subject to change. Furthermore, it is unclear which “Break Dance” we are going to expect this year in Aalst. New and sure are the AS. Top Cars (Verfaillie), Beach Party (Lampaert), Mambo (Hendrickx), Turbine (Heyblom), Walking Dead (Dewingaerden) This funfair starts on 14/02 and ends on 1/03/2020

Onder voorbehoud “Gravitron”

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: