Advertisements

Future Ride “Showdown”

Awesome Thrillride Concept

Op internet kwamen we dit merkwaardig concept tegen. Een imposante thrillride die je alle uithoeken van de wereld laat zien. Deze indrukwekkende machine is tot op heden niet gebouwd, wel is er een vergelijkbaar exemplaar onlangs opgedoken uit turkije, waar men iets gelijkaardigs heeft willen bouwen, maar nog verre van dit concept. Wie weet zien we deze type attracties later verschijnen op de kermis of in een lunapark of pretpark

We came across this remarkable concept on the internet. An impressive thrillride that shows you every corner of the world. This impressive machine has not been built to date, although a similar specimen has emerged recently from Turkey, where they have wanted to build something similar, but still far from this concept. Who knows, we might see these types of attractions appear later at the fair or in a lunapark or amusement park. 

Play Video
Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: