Advertisements

New color for “Wild Mouse Bufkens”

Looks great

De Reverchon “Wild Mouse” achtbaan van de Belgische exploitant “Rene Bufkens” is vanaf dit jaar in een nieuwe kleur te bewonderen. Vanaf nu is de rail zo goed als volledig in het geel. Het resultaat ziet er dan ook erg fris en goed uit. Deze achtbaan kan je vanaf de 14de februari te Aalst kermis beleven

The Reverchon “Wild Mouse” roller coaster from the Belgian operator “Rene Bufkens” can be admired in a new color this year. From now on the rail is almost completely in yellow. The result therefore looks very fresh and good. You can experience this roller coaster from the 14th February in Aalst funfair

Foto’s Nick Huybrechts & Rik Boddaert (Facebook)

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: