Advertisements

New for the Netherlands “Crazy Bike”

Never been to the fair before

De Nederlandse exploitant “Jacky Bootsma” presenteert in 2020 “Crazy Bike” Een gloednieuw spel voor op de Nederlandse kermissen. Wat het precies is, moeten we nog even op wachten, maar wat wel bevestigd is dat het een unieke vermaakzaak is die nog nergens te vinden is. Deze nieuwigheid is nu momenteel onder constructie

The Dutch operator “Jacky Bootsma” presents “Crazy Bike” in 2020. A brand new game for the Dutch fairs. What exactly it is, we have to wait a little while, but what is confirmed is that it is a unique entertainment store that is nowhere to be found. This novelty is currently under construction

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: