“Toxic” Update Restyle

Studio "Alex Pijl" a household name in the fairground industry

De “Toxic” van de Nederlandse exploitant “Niek Moonen” maakt binnenkort zijn opwachting op de kermis. Momenteel is de fel beheerde “Studio Alex Pijl” druk bezig met de restyle. Het thema zal heel veel weg hebben van de “Reactor” die ook door hun is restyled. Deze attractie van de Italiaanse firma “Moser Rides” zal dus binnenkort amper nog te herkennen zijn. We kijken er dan ook erg naar uit deze binnenkort terug te zien.

Foto’s by “Studio Alex Pijl”

Volg de nieuwste updates op hun Facebook pagina

The “Toxic” of the Dutch operator “Niek Moonen” will soon make its appearance at the fair. Currently the fiercely managed “Studio Alex Pijl” is busy with the restyle. The theme will be very similar to the “Reactor” that is also restyled by them. This attraction of the Italian company “Moser Rides” will therefore hardly be recognized. We look forward to seeing you again soon.

Pictures by “Studio Alex Pijl” 

Follow the updates on their Facebook page

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: