“Hyper Tension” for direction Chassard

European Tour Traveller

Een attractie die we allen wel nog kennen is de “Hyper” Deze “Reverchon explorer” attractie was in de jaren 1998 tot 2002 vaste waarde op de Belgische kermissen onder de exploitant “Paul Lauwers” Daarna is hij ook een tijdje in de UK, Nederland en Frankrijk verbleven. Na een tijdje stil te hebben gelegen, is men nu bezig onder de exploitant “Chassard” om deze attractie terug nieuw leven in te blazen. We kijken er dan ook naar uit om deze klassieker terug op de kermis te zien verschijnen, en vanaf nu onder de naam “Hyper Tension”  Om een ritje te maken zal je wel naar Frankrijk moeten gaan

Volg de updates van de “Hyper Tension” op hun facebook pagina

Pictures & video by Chassard

An attraction that we all still know is the “Hyper”. This “Reverchon Explorer” attraction was a fixture at the Belgian fairs from 1998 to 2002 under the operator “Paul Lauwers”. After that he also stayed in the UK, the Netherlands and France for a while. After lying still for a while, people are now working under the “Chassard” operator to breathe new life into this attraction. We look forward to seeing this classic appear again at the fair, and from now on under the name “Hyper Tension” To take a ride you will have to go to France Follow the updates of the “Hyper Tension” on their facebook page

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: