New Belgian “Techno Power” on the road

Belgium, get ready “Techno Power” is coming (das original)

De nieuwste sensationele attractie van de Belgische exploitant “Steve Stappers” maakt binnenkort zijn opwachting te St-Truiden. Deze 5G “das original” thrillride van de attractiebouwer “Tivoli” beleef je aan een adembenemende snelheid. Deze attractie word voorzien met 2 moving heads, een zware rookmachine en 4 techno mateclairs lasers. Intussen zijn de eerste foto’s van de transporten op Belgische bodem een feit. We kijken er dan ook erg uit naar deze nieuwe thrill voor BelgiĆ«

Pictures & movie from Steve Stappers & Gilles de Clercq on the road

Follow “Techno Power” on Facebook

The newest sensational attraction of the Belgian operator “Steve Stappers” will soon make its appearance in St-Truiden. Experience the breathtaking speed of this 5G “das original” thrillride from the attraction builder “Tivoli”. This attraction is provided with 2 moving heads, a heavy smoke machine and 4 techno mateclairs lasers. In the meantime, the first photos of the transports on Belgian soil have become a fact. We look forward to this new thrill for Belgium

83903502_3321226594558107_6147350393996181504_n

Example

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: