Advertisements

New Version “Sky Hawk” @ USA 2020

Flying as a Eagle

The Sky Hawk maakt zijn wereldwijde debuut op de 2020 Youth Fair USA. Sensatiezoekers zullen merken dat ze draaien en slingeren terwijl ze opstijgen naar de top van de toren, met panoramisch uitzicht op de kermis. Sky Hawk-passagiers vliegen in de lucht die een deltavliegervaring simuleren. De attractie is gebouwd door het Amerikaanse bedrijf “ARM” die bekend is om oa de Rock Star, Superbowl, Full tilt,.. De versie is een  vernieuwing van hun bekende attractie “Vertigo”

Pictures by ARM Rides

The Sky Hawk makes its worldwide debut at the 2020 Youth Fair USA. Sensation seekers will notice that they turn and swing as they ascend to the top of the tower, with a panoramic view of the funfair. Sky Hawk passengers fly in the air simulating a hang gliding experience. The attraction was built by the American company “ARM” which is known for the Rock Star, Superbowl, Full tilt, etc. The version is a renewal of their famous attraction “Vertigo”

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: