Advertisements

New Starflyer for Lithuania 2020

Bas Albers presents "Air Flyer"

De Nederlandse exploitant “Bas Albers” beter bekend als de eigenaar van de “Mondial” Tornado attractie reist al jaren rond in Litouwen. Dit jaar presenteert hij zijn nieuwste aanwinst voor Litouwen op de kermis in “Kaunas” namelijk de “Air Flyer” Deze starflyer is gebouwd door het bedrijf “AK Rides”

De kermis van “Kaunas” start van 10 april tot eind mei 2020.

Verdere attracties zijn oa de Zipper, 1001 nacht, Booster, Orbiter,…

Pictures by “Bas Albers”

Follow the “Air Flyer” on facebook

The Dutch operator “Bas Albers” better known as the owner of the “Mondial” Tornado attraction has been traveling around for years in Lithuania. This year he presents his latest acquisition for Lithuania at the Kaunas fair, namely the “Air Flyer”. This star flyer was built by the company “AK Rides”. The “Kaunas” fair starts from 10 April to the end of May 2020. Further attractions include the Zipper, 1001 night, Booster, Orbiter, …

Examples

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: