“Toxic” Restyle part 1

Awesome Restyle

Intussen is men druk bezig om de Speed Flip, nu onder de naam “Toxic” volledig te restylen. Gezien de slechtse staat waar de attractie zich jarenlang in vond, is deze “Moser Rides” attractie met veel liefde aan een grondige update toe. Hierbij al een impressie van deze sensationele attractie van de Nederlandse exploitant “Niek Moonen”

Volg de updates van de “Toxic” op hun facebook pagina

In the meantime, people are busy restyling the Speed ​​Flip, now under the name “Toxic”. Given the poor condition the attraction found itself in for years, this “Moser Rides” attraction needs a thorough update. Hereby an impression of this sensational attraction of the Dutch operator “Niek Moonen” Follow the “Toxic” updates on their facebook page

Pictures by Niek Moonen & John de Rouw

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: