Advertisements

New attractions 2019 and future “Siam Carnival Funfair” Thailand

Fair has been a great success in Thailand

Afgelopen jaar zag ik voor het eerst het “Siam Carnival Funfair” te Thailand. Een mix van diverse Europese attractie (chineze rommel zal je op deze kermis niet vinden) Alles is in handen van de thaise eigenaar “Sumontree Phophuttan” en zijn 2 dochters. Ze baten maar liefst 2 kermissen tegelijk uit, met een ander aanbod van attracties, deze grootste tour reist rond de regio Rayong & Chonburi, de andere kleinere tour regio Bangkok. De bedoeling is om later ook hier meer attracties aan het aanbod toe te voegen. En das nu ook  al het geval. Nieuw dit jaar was oa de een Reverchon “Explorer” die de naam “Jet Bob” onder zich neemt, ook een SBF “Drop & Twist” tower is aan het aanbod toegevoegd, maar ook wat attracties voor de kleinsten onder ons. Ook zijn er plannen om een heftige looping attractie te voorzien later. Kortom, de toekomst in thailand ziet er goed uit en het aanbod komt steeds groter. Dat het in Thailand een succes is, kan ik je garanderen, het was  op bepaalde tijden heel druk bezocht en  door de aangename temperaturen s’avonds heel gezellig et vertoeven.  Voor wie in thailand is op vakantie is dit zeker een bezoek waard

Volg Siam Carnival funfair op hun facebook pagina

Last new rides in 2019

Pictures by Siam Carnival Funfair

Last year I saw the “Siam Carnival Funfair” in Thailand for the first time. A mix of various European attractions (you will not find Chinese junk at this fair) Everything is in the hands of the Thai owner “Sumontree Phophuttan” and his 2 daughters. They run no fewer than 2 funfairs at the same time, with a different offer of attractions, this largest tour travels around the Rayong & Chonburi region, the other smaller tour region of Bangkok. The intention is to add more attractions to the offer later here too. And that’s also the case now. New this year was among others the Reverchon “Explorer” which takes the name “Jet Bob”, also an SBF “Drop & Twist” tower has been added to the offer, but also some attractions for the little ones among us. There are also plans to provide a fierce looping attraction later. In short, the future in Thailand looks good and the range is increasing. I can assure you that it is a success in Thailand, it was very busy at certain times and because of the pleasant temperatures it was very pleasant at night. For those who are on holiday in Thailand, this is definitely worth a visit

Follow Siam Carnival funfair on their facebook page

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: