Advertisements

Complete list “Carnavalskermis Aalst” 2020

Eindelijk kunnen we de lijst van Aalst compleet maken. De “Gravitron” van “Van der Laan” zal aanwezig zijn, maar ook de “Toxic” bidule van de exploitant “Vandenbemden” Aalst heeft dit jaar een hele mooie lijst met verrassende wissels. Verder ook de Mondial “Turbine, Break Dance Hayen, Tiki Party, XXL, Wild Mouse, Terror factory, Take Off, See Sturm Bahn, Eclipse,…

Deze kermis loopt van 14 februari tot 1 maart 2020

Pictures: Nick Huyberts

We can finally complete the Aalst list. The “Gravitron” from “Van der Laan” will be present, but also the “Toxic” bidule from the operator “Vandenbemden” Aalst has a very nice list with surprising changes this year. Also the Mondial “Turbine, Break Dance Hayen, Tiki Party, XXL, Wild Mouse, Terror factory, Take Off, See Sturm Bahn, Eclipse, …

This funfair runs from February 14 to March 1, 2020

"Mambo" Absent in Aalst

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: