New “Fairground” Samples

The newest Fairground "Samples / Tunes / jingles"

Een eerste lading “Funfair Worldwide” kermis jingles is nu een feit. Beluister en /  of download deze samples voor als tune op de kermis. Nieuwe zijn oa de “Techno Power” “Toxic” “Eclipse” “Air” en ook enkele zoals “Buy your tickers or Tokens for the next ride”

Dit weekend of begin volgende week komt de Move It sample er ook nog bij

De volledige lijst met samples kan je hier vinden

A first load of “Funfair Worldwide” fairground jingles is now a fact. Listen and / or download these samples as a tune at the fair. New are the “Techno Power” “Toxic” “Eclipse” “Air” and also some such as “Buy your tickers or Tokens for the next ride” The Move It sample will also be added this weekend or early next week The full list of samples can be found here

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: