Advertisements

Stand Up “Star Flyer”

A prison in the air

Sinds kort kan je nu ook een starflyer al rechtstaand beleven. Deze is van de Italiaanse exploitant “Casadio” Bij deze heb je de keuze om al zittend of al rechtstaand aan te doen. het ziet er wel wat vreemd uit, maar de rit zal wel iets aparts zijn om deze zo in een kooi mee te maken.

Dat attracties met kooien geen uitzonderingen zijn bewijzen deze attracties onderstaande attracties

You can now also experience a starflyer while standing up. This is from the Italian operator “Casadio”. With this you have the choice to sit while sitting or standing. it looks a bit strange, but the ride will be something special to experience in a cage.

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: