“High Energy” Booster goes to Holland in 2020

From Belgium to Holland

De “KMG” Speed ​​Booster van de belgische exploitant “Hendrickx” is sinds kort in Nederlandse handen onder de eigenaars “Angelino de Poorter & Leslie Dupont” De exploitant “Angelino de Poorter” kennen we van de attractie “Top of the World” Waar de “High Energy” zijn eerste kermis zal draaien is momenteel nog onbekend

The “KMG” Speed ​​Booster from the Belgian operator “Hendrickx” is recently in Dutch hands under the owners “Angelino de Poorter & Leslie Dupont” We know the operator “Angelino de Poorter” from the attraction “Top of the World” Where the “High Energy” will run its first fair is currently unknown

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: