Crazy Kraken Restyle

New look for this CAH Polyp

De voormalige CAH-polyp van de Belgische exploitant “Rene Lauwers” die voor een tijd naar het pretpark “Plopsa Coo” is gegaan was sinds vorig jaar terug op de kermis te zien. Deze ging in primeur op de Foire du Trône te Parijs onder de Franse exploitant “SR”. Deze attractie krijgt dit jaar een volledige nieuwe look, intussen is de verf er volledig af en staat klaar om zijn nieuw kleur te krijgen. hoe hij er zal uitzien is nog onbekend

Pictures by Crazy Kraken (facebook)

The former CAH-polyp of the Belgian operator “Rene Lauwers” who went to the amusement park “Plopsa Coo” for a while was seen again at the fair since last year. This was the first on the Foire du Trône in Paris under the French operator “SR”. This attraction gets a completely new look this year, meanwhile the paint is completely finished and is ready to get its new color. how he will look is still unknown

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: