Advertisements

New owner & color for the “XXL” Fabbri Inversion

De impossante “Fabbri Group” attractie “XXL” heeft terug een nieuwe eigenaar, maar ook een nieuwe look. Lange tijd was deze van de Franse exploitant ‘Guyot”, enkele jaren terug was hij in het bezit van de eigenaar “Cohen”

Sinds dit jaar is hij in handen van de Franse exploitant “Krismann”

Deze thrillride kan je vanaf 27 maart bewonderen op de “Foire du Trône” te Parijs

The impressive “Fabbri Group” attraction “XXL” has a new owner, but also a new look. for a long time it belonged to the French operator “Guyot”, a few years ago it was owned by the owner “Cohen” Since this year it is owned by the French operator “Krismann” You can admire this thrill ride from March 27 on the “Foire du Trône” in Paris

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: