Mondial “Airwolf” back on Tour

Wat een goed nieuws, de legendarische “Mondial” attractie “Airwolf” van de Duitse exploitant “Eberhardt” zou zijn verkocht of verhuurd onder “Weber” Na heel wat jaren niet meer actief te zijn, was deze enkele jaren nog eens te zien op Winter Wonderland te Londen. Na terug een lange stilte keert deze thrillride binnenkort terug op de kermis. We kijken er dan ook volop naar uit om deze terug te zien schitteren. Deze attractie is de voorloper van de bekende “Top Scan / Space Roller”

Van dit type attractie zijn er slechts 3 wereldwijd gebouwd

What a good news, the legendary “Mondial” attraction “Airwolf” from the German operator “Eberhardt” would have been sold or rented out under “Weber”  After a long silence, this thrillride will soon return to the funfair. We are therefore looking forward to seeing it shine again. This attraction is the precursor of the famous “Top Scan / Space Roller” Of this type of attraction, only 3 have been built worldwide

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: