Advertisements

Video Report “Paasfoor Kortrijk” (Belgium)

Nooit eerder is het voorgevallen de kermis van Kortrijk niet door zal gaan. 2020 wat een mooi jaar zou kunnen zijn geweest valt volledig weg nu door het inmense corona virus. Dat betekend voor vele bedrijven, organisaties,… maar ook voor de kermis en al wie eraan vasthangt een hele zware klap. Attractiebouwers die minder orders gaan krijgen, attracties die zullen verdwijnen als de situatie lang zal aanhouden. We hopen dan maar dat de kermissen éénmaal terug is massaal bezocht worden zodat de exploitanten toch een klein beetje van het vele verlies kunnen recuperen. Hierbij laten we jullie nog even meegenieten van de kermis te Kortrijk   

It has never happened before that the fair of Kortrijk will not take place. 2020, which could be a great year, is now completely lost due to the immense corona virus. That means a lot of blow for many companies, organizations, … but also for the fair and everyone who is attached to it. Attraction builders that will receive fewer orders, attractions that will disappear if the situation persists for a long time. We hope then that the carnivals will be visited en masse once again so that the operators can still recover a little bit of the many losses. We do not even let you enjoy the fair in Kortrijk over the years

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: