Advertisements

Corona Virus, also a nightmare for the fairground industry

Het Corona heeft zware gevolgen voor gans de kermis industrie en daarbuiten. In Nederland zijn alle evenementen tot 1 juni momenteel niet toegelaten. Ook in België is de paasfoor van Kortrijk en de meifoor van Brugge afgelast. Of de Antwerpse Sinksenfoor zal doorgaan is nog niet zeker. Ook in Spanje is de grootste kermis “Feria de abril” te Sevilla afgelast.

Helaas zullen alle kermissen in grote delen van Europa gecancelt worden tot juni momenteel. We hopen alvast dat deze inmense crisis snel terug onder controle is en dat het leven terug een normale gang kan gaan

coronavirus

 

The Corona has serious consequences for the entire fairground industry and beyond. In the Netherlands, all events until June 1 are currently not allowed. In Belgium, the Kortrijk Easter Fair and the May Fair in Bruges have also been canceled. Whether the Antwerp Sinksenfoor will continue is not yet certain. Also in Spain the largest fair “Feria de abril” in Seville has been canceled. Unfortunately, all fairs in large parts of Europe will be canceled until June at the moment. We hope that this immense crisis will soon be under control again and that life can go back to normal

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: