Tsunami inverted Looping Coaster (UK)

De UK had zijn eigen transporteerbare Inverted Roller Coaster – Tsunami gebouwd door Pinfari in 2003.

In de zomer van 2016 gebeurde er een vreselijk ongeluk op de hangende achtbaan Tsunami in Schotlands grootste pretpark M&D’s Scotland’s Theme Park. De trein van de achtbaan kwam van de track af en viel vanop 10 meter hoogte recht op een andere kinderattractie. Het was een groot wonder dat er geen doden vielen bij het ongeluk. 11 bezoekers raakten gewond tijdens het ongeluk, daarvan waren er 9 kinderen en 2 volwassenen. Drie kinderen raakten zwaargewond.

Dit is Tsunami op de Nottingham Goose Fair 2004. 

Video by David Wragg

The UK had its own transportable Inverted Roller Coaster – Tsunami built by Pinfari in 2003.

In the summer of 2016, a terrible accident happened on the hanging roller coaster Tsunami in Scotland’s largest amusement park, M & D’s Scotland’s Theme Park. The roller coaster train came off the track and fell straight from another height of 10 meters onto another children’s attraction. It was a great miracle that there were no deaths in the accident. 11 visitors were injured in the accident, of which 9 were children and 2 adults. Three children were seriously injured.

This is Tsunami at the 2004 Nottingham Goose Fair.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: