Transport “Pirate Party” Anthony Peeters

Intussen is de “Pirate Party” van de attractiebouwer “Hanus Rides” volledig af en klaar om naar België te vertrekken. Deze prachtige schommelschip is in handen van de Belgische exploitant “Anthony Peeters”

Bezoekers kunnen 2 verschillende ritervaringen beleven. Al zittend en voor de waaghalzen al rechtstaand in 1 van de 2 verziene kooien op het einde van de boot. Waar en wanneer we de primeur zullen beleven is nog ongekend door het vervloekte corona virus

Meanwhile, the “Pirate Party” of the attraction builder “Hanus Ridesé is completely finished and ready to leave for Belgium. This beautiful swing ship is owned by the Belgian operator” Anthony Peeters “. Visitors can experience 2 different ride experiences. Sitting and standing up in front of the daredevils in 1 of the 2 far-sighted cages at the end of the boat. Where and when we will experience the scoop is unprecedented by the cursed corona virus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: