KMG “Star Wars” has new owner

De Franse “Star Wars” Tango van de Nederlandse attractiebouwer “KMG” heeft een nieuwe eigenaar

Deze attractie was jarenlang in handen van de Franse expoitant “Anthony Baillet”. In 2009 was deze attractie ook voor enkele kermissen in Belgiê te gast namelijk Gent, Kortrijk, Brugge en heel kort te Antwerpen. In Antwerpen was hij de vervanger van de KMG “Stratosphere” die heel kort ook al terug van de Belgische kermissen verdween en nu in de UK aanwezig is.

De “Star Wars is nu in handen van de Franse exploitant “Moulin Fabrice” en zal voornamelijk in het zuiden van Frankrijk aanwezig zijn. Zijn eerste kermis zou “Europark Vias” worden, een vast lunapark die in de zomer plaatsvind vlakbij het wereldbekende naaktstrand te Cap d’Agde

Picture Paul Topscan “Les Fêtes de Provence et d’Ailleurs

The French “Star Wars” Tango of the Dutch attraction builder “KMG” has a new owner This attraction was owned by the French exhibitor “Anthony Baillet” for many years. In 2009, this attraction was also visited by a few fairgrounds in Belgium, namely Ghent, Kortrijk, Bruges and very briefly in Antwerp. In Antwerp he was the replacement for the KMG “Stratosphere”, which also briefly disappeared from the Belgian fairs and is now present in the UK. The “Star Wars is now owned by the French operator” Moulin Fabrice “and will mainly be present in the south of France. Its first fun fair would be” Europark Vias “, a fixed lunapark that takes place in the summer near the world famous nudist beach in Cap d’Agde

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: